03/06/2020

Vremea 4 noiembrie 2018. Prognoza meteo anunţă temperaturi de 26 de grade

Vremea pe 4 noiembrie e anormal de caldă pentru ultima lună de toamnă. Prognoza meteo estimează 26 de grade în jumătatea nord-vestică, în timp ce în cealaltă jumătate vor fi temperaturi mai scăzute. În București sunt 17 grade ziua.

Vremea 4 noiembrie în ţară

Pe parcursul zilei, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în vest, nord-vest şi centru, la deal şi la munte, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 13…15 grade în estul Dobrogei şi 24…26 de grade local în Transilvania, Crişana şi Maramureş. La începutul zilei şi în a doua parte a nopţii, în sudul şi în estul teritoriului va fi nebulozitate joasă şi izolat ceaţă, iar în rest cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului.

Prognoza meteo arată că temperaturile minime, mai scăzute decât în nopţile precedente în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între -4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12…13 grade în zona deluroasă din Banat şi Crişana. Presiunea atmosferica nu se va schimba în mod notabil faţă de cea de cu o zi înainte, regimul baric fiind caracterizat de valori uşor mai mari decât cea normală.

Prognoza meteo în București pe 4 noiembrie

Vremea în Capitală e staționară, anunță ANM. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei şi în a doua parte a nopţii când vor fi şi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 5…6 grade. Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară, la o valoare mai mare decât cea normală.

Cum va fi duminică la munte

Pe parcursul zilei, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperaturile minime vor fi mai scăzute decât în nopţile precedente.

observator.tv

foto credit: Vilciu Tibi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share