mie. feb. 26th, 2020

Vremea 6 aprilie 2019. Ce anunță prognoza meteo

Vremea 6 aprilie 2019. Vremea în România anunță temperaturi în ușoară scădere la București și la munte, și vânt. Duminică noapte sunt anunțate ploi la munte. Cum va fi vremea la mare.

Vremea de sâmbătă va aduce un cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării, unele ploi slabe izolate fiind așteptate să cadă numai în Banat și în Crișana, iar spre seară și în zonă Luncii Dunării. Vântul va sufla moderat spre tare în sudul și estul țării și slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 21 de grade în Transilvania și Maramureș, 19-24 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest, și 14-19 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Foto credit: Scriba Cezar / Valea Alba
Foto credit: Scriba Cezar / Munții Bucegi, Valea Alba

Vremea București 6 aprilie 2019

Prognoza meteo anunță un cer parțial noros, cu valori termice în ușoară scădere față de ziua de vineri. Temperaturile se vor încadra între 16°C și  6°C: cerul se va menține înnorat și pe parcursul nopții. Vântul va sufla cu 19 km/h dinspre E, în rafale de 42 km/h, iar șansele de precipitații sunt de 40%. Temperaturile cresc ușor duminică, iar de luni sunt anunțate ploi.

Vremea la munte 6 aprilie 2019

Și la munte temperaturile mai scad cu două grade. Valorile termice se vor încadra între 16°C și 5°C. Vântul suflă cu putere, în rafale de 41 km/h pe timpul zilei, iar pe timpul nopții – rafale de 38 km/h. Duminică și luni sunt anunțate ploi, iar temperaturile se mențin la aceleași valori.

Vremea Constanța, 6 aprilie 2019

Temperaturile mai cresc la mare, vremea va fi însorită. Valorile termice se vor încadra între 13°C și 8°C. Rafelele de vânt ating 33 km/h. Șansele de precipitații sunt scăzute.

a1.ro
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments