Published On: joi, iun. 7th, 2018

Vremea 7 iunie 2018. Care vor fi maximele termice

Vremea 7 iunie 2018. Potrivit vremea.ro, joi vor cădea averse de ploaie (în general slabe cantitativ) însoțite de descărcări electrice și răzleț de grindină de dimensiuni mici pe spații relativ extinse în jumătatea vestică a teritoriului, în timp ce în cea estică astfel de fenomene își vor face apariția doar izolat. Vântul va suflă moderat în sud-est și mai mult slab în restul zonelor țării.

Maximele termice vor urcă la prânz până spre 24-29 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (din nou cu valori ușor mai scăzute așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 26-31 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 21-26 de grade în Moldova.

De altfel, ANM a emis în fiecare zi din săptămână avertizări tip cod galben și cod portocaliu de frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și averse bogate ce au depășit chiar 20..25 l/mp.

Vremea din 7 iunie la București

Locuitorii din Capitală să se pregătească de o zi cu furtuni cu fulgere în formare după-amiază, dar și pe timpul nopții. Temperaturile se mențin ridicate, cu valori între 29°C și 16°C. Vântul suflă moderat cu 15 – 25 km/h, pe direcția ENE. Șansele de ploaie sunt extrem de ridicate (80%), iar cantitățile de apă ce se  vor strânge sunt însemnate –  4 l/m². Vineri, ploile vor înceta în București.

Prognoza meteo pentru 7 iunie la munte

La munte sunt semnalate furtuni cu fulgere dimineața și noaptea. Temperaturile au valori între 25°C și 14°C. Vântul va fi variabil, șansele de ploaie sunt mari, iar cantitatea de apă va atinge  6 l/m². De asemenea, potrivit prognozei metei, ploile își vor restrânge aria considerabil vineri.

sursa: a1.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos