Published On: joi, iul. 12th, 2018

Vremea astazi în țară, 12 iulie 2018

Vremea astazi în țară, 12 iulie 2018

Potrivit vremea.ro, joi un front atmosferic slab va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice pe spații relativ extinse în jumătatea nordică a țării, însă cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi foarte importante. Spre seară, unele averse slabe de ploaie se vor semnala cu totul izolat și în sud-est. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nord-vestul extrem și în Deltă Dunării.

Maximele termice vor urcă la prânz până spre 24-29 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în Obcinele Bucovinei și în zonă litorala.

Vremea din 12 iulie la București

Vremea din 12 iulie în București este extrem de schimbătoare. Pe timpul zilei se anunță temperaturi mari, cu soare și cer în mare parte senin, iar noaptea furtuni cu fulgere. Temperaturile cresc joi, față de ziua precedentă, atingând valori maxime de 30°C. Vântul suflă  moderat cu o viteză situată între 10 şi 15 km/h. Potrivit vremea ido, nu sunt anunțate ploi pe parcursul zilei, însă noaptea vremea va fi la extreme. Minimele nopții ating 19°C, iar cantitățile de apă vor fi de 1 l/m².

Prognoza meteo pentru 12 iulie la munte

Și la munte prognoza meteo va fi la extreme: când temperaturi mari și soare, când nori și furtuni masive. Pe timpul zilei, cerul este în mare parte senin, maxima zilei atinge 26°C, iar temperaturile minime vor fi de 16°C. Noaptea este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere, șansele de ploaie fiind de 30%. Ploile vor continua la munte și în zilele următoare!

sursa: a1.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Alegerea cititorului

Candidatii carui partid ii votati la alegerile europarlamentare?

View Results

Loading ... Loading ...

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It