Published On: lun, mart. 23rd, 2015

VREMEA in tara pe urmatoarele trei luni

harta-romanieiMeteorologii au emis prognoza meteo în intervalul aprilie-iunie. Astfel, potrivit estimărilor meteorologice, vremea va fi destul de ploiasă la începutul verii.

VREMEA APRILIE. Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in sud-estul tarii si local in sud, dar se vor situa sub normalul perioadei in restul regiunilor. Temperatura medie va fi de 9,3 grade.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in centrul si nordul tarii si local in restul teritoriului.

VREMEA MAI. Temperatura aerului va fi apropiata de normalul climatologic in sud-est si local in sudul si vestul tarii, iar in celelalte regiuni va avea valori sub mediile multianuale ale perioadei. Temperatura medie va fi de 14,9 grade.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile sud-estice si sudice, unde se vor situa, in general, in apropierea mediilor multianuale.

VREMEA IUNIE. Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Temperatura medie va fi de 18,3 grade.
Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa sub normele multianuale in sudul, sud estul si estul teritoriului, iar in regiunile centrale si nordice sunt posibile, local, cantitati peste aceste norme.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

SALVEAZĂ MUNȚII ROMÂNIEI

Agrement și relaxare în inima munților Bucegi

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Info Targoviste Complex

Pentru un corp sanatos

Pin It