Published On: mie, mart. 7th, 2018

VREMEA pentru intervalul 7-9 martie 2018

VREMEA Miercuri, 7 martie

Valorile termice, în creştere faţã de ziua anterioarã în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice, se vor situa în general în jurul mediilor multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi precipitaţii slabe în regiunile vestice, nordice, centrale şi izolat în restul teritoriului.

Precipitaţiile vor fi sub formã de ploaie, iar la munte mixte. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri la munte şi pe arii restrânse în zonele mai joase de relief.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade. În zonele joase de relief în special din sud şi din est, pe arii restrânse dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã.

Joi vin alte ploi în vestul, centrul şi sudul ţării, iar la munte se anunţă lapoviţă. Dimineaţa, în zonele joase, în special din sud şi sud-est apare ceaţă, iar la amiază temperaturile depăşesc din nou valorile potrivite momentului.

Vineri avem atmosfera schimbătoare, ceață dimineaţa, un pic de soare peste zi şi precipitaţii prin nordul ţării. Vor fi ploi, dar în zona Carpaţilor Orientali mai apar ceva ninsori cu lapoviţă. Vremea se menţine caldă pentru această dată.

protv.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste