31/03/2020

Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision. Să susținem cel mai românesc mesaj. Toți pentru România!

Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision php 웹쉘 다운로드. Să susținem cel mai românesc mesaj! Flavi, Marlene & Company fac cinste Târgoviștei. Pe 4 februarie are loc următoarea etapă la Craiova.  Toți pentru România Deluzi! Nu uitați astăzi să îi urmăriți pe Național TV de la ora 13:00.

Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision - Oficial Media

Toți pentru România 글래스 다운로드!

Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision - Oficial Media

 

Să trăim cu toții bucuria unei compoziții originale cu un îndemn la România de acasă, la România tuturor românilor 삼성전자 프린터. Se cuvine a-l felicita pe autor, Flavi Ionescu, un artist și un bun profesionist, care în doar două săptămâni de repetiții a adus ”Come back to me” în competiție și Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision Download the viewer.

 

Este piesa cu cel mai pur mesaj românesc din concurs. Am pus textul în engleză pentru ca toată lumea să știe ce țară frumoasă și bogată avem 딥프리즈. Piesa este un manifest pentru cei plecați din țară și un apel pentru ca ei să revină în România noastră binecuvântată! Marlene Ionescu

Nu este o piesă creată artificial în studio

“Fluierul e fluier…vioara e vioară 롤토체스 블리츠 다운로드. ”Come back to me” este un strigăt de iubire și unitate.”, declară Marlene, exclusiv pentru Oficial Media.

Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision - Oficial Media

Zavera

Compozitor și textier Flavi Ionescu, interpretă Marlene Ionescu 아이폰 사파리 mp3.
Zavera – Componența completă:
Trombon- Cristi Costache; Keyboard- Mihai Marian; Saxofon/fluier- Bogdan Petre; Vioară- Raluca Răducanu; Tobe- Ionuț Fleancu ; Chitara- Gabriel Sucea, Chitara Bas- Simion Vasile; Vocal/Manager- Flavi Ionescu
Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision - Oficial Media

Zavera s-a calificat în semifinalele Eurovision

Videoclipul piesei ”Come back to me”:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments