Published On: lun, iun. 4th, 2018

Zilele Lacului Surduc cu muzică şi bălăceală

Lacul Surduc este una dintre importantele locuri de a ieşi în aer liber la un sfârşit de săptămână, loc  de odihnă și de agrementcare îi poate oferii  turistului cam de toate câte puţin: pescuit, sport nautic, înot, plimbare cu barca, şi libertate în aer liber, cu sălbăticia pădurilor de jur împrejur.

„Zilele Lacului Surduc”, au ajuns în acest an la cea de-a IV-a ediţie, desfăşurat şub auspiiciile Consiliului Județean Timiş, în colaborare cu Asociația pentru promovarea și Dezvoltarea Turismului și  Primăria comunei Fârdea.

Anul acesta “Zilele Lacului Surduc” vor avea loc în perioada 16 iunie, ora 12,00, până duminică ,17 iunie, ora 21,00, cu muzică şi proiecţii laser pe două ecrane, plutitoare pe lac, iar pe malul lacului vor fi amplasate două scene cu muzică non-stop.. Nu vor lipsi meşterii populari, cioplitorii şi olarii, dar posibil şi câteva cusătoare şi ţesătoare

Concursuri  de caiace, canoe, skifuri, yole, vele, plimbări cu barca pe lac, sau de ce nu, o tură ciclistă în jurul lacului.

Duminică după masa iubitorii de muzică populară, se vor putea delecta cu muzica lor preferată, la una dintre scene.

Pensiunile din zonă sunt pregătite cu camera şi cu preparate din peşte. Pentru cei veniţi cu cortul, Primăria Fârdea, pune la dispoziţia acestora, locuri de campare gratuită.

Doi “dragoni” plutitori vor veni din Timiş şi Arad. Echipajele se formează pe loc din câte zece membri ce se vor întrece pentru premii deloc de neglijat. Pe lângă sportivii români, la defilarea cu ambarcațiuni au fost invitați și sportivi din Serbia și Ungaria.

De asemenea cei care vor reuşi să adune cele mai multe aprecieri pe rețele sociale cu fotografii de la fața locului, cu logoul evenimentului, ce vor fi încărcate pe pagina Turism Timiș, pot peca acasă cu o traită de bani.

Nu vor lipsi demonstraţiile ISU, Teatru de păpuşi şi nici focul de artificii.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Perfect Body – Suplimente nutritive Targoviste