Published On: mie, apr. 18th, 2018

Zilele MPT aduc un Laborator Google la Universitatea Politehnica Timișoara

Zilele MPT, sărbătoarea Facultății de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara, propun pentru perioada 19 – 20 aprilie 2018 un program bogat și variat, ce include, printre altele, și inaugurarea unui Laborator Google.

Pentru prima zi a evenimentului, 19 aprilie, programul cuprinde, începând cu ora 10:00, o întâlnire cu absolvenți de succes, discuţii despre experienţeşioportunităţi la Parlamentul European, despre experienţe ERASMUS, prezentarea unor lucrări științifice, iar după-amiază, de la ora 16:00, premierea echipelor sportive, o expoziție concurs de artă culinară, concursul „MPT are talente” și o seară culturală și de dans.

Cea de-a doua zi debutează, la ora 10:00, la sediul Facultății de Management în Producție și Transporturi, str. Remus nr. 14, cu un eveniment deosebit și anume inaugurarea Laboratorului Google la MPT. Studenţiiuniversităţii au participat la o competiţieinteruniversitară, desfăşurată în cadrul proiectului „Atelierul Digital”, organizat de Google România în parteneriat cu Junior Achievement România. Acest proiect s-a adresat tuturor celor care doresc să îşi înceapă o carieră sau celor care acum fac primii paşi în marketingul online, dorind să îşi dezvolte aptitudinile antreprenoriale. Pe parcursul acestei competiţii, tinerii au acumulat puncte pentru universitatea lor, prin parcurgerea unui training online şi a 23 de module interactive. Finalitatea competiţiei a dus la amenajarea unui HUB Digital Google.

Atelierul Digital de la Google oferă instruire gratuită în marketingul online pentru dobândirea abilităților de lucru în mediul digital de care este nevoie pentru dezvoltarea companiei și a carierei sau pentru învăţarea primilor paşi în marketing. Finalizarea tuturor modulelor duce către o certificare Google, recunoscută de IAB Europe.

Cea de-a doua zi a evenimentului va continua cu dezbateri pe ateliere: Logistică & Transporturi, Calitate & inovare, Comunicare & Resurse Umane, Antreprenoriat& Surse de finanţare a afacerilor, Manager vsleader.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Pentru un corp sanatos

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It