OFICIAL MEDIA
OFICIAL MEDIA
Published On: mar, iul. 17th, 2018

Ziua Timişoarei, aşteptată cu mult interes de timişoreni.

Ziua Timişoarei se apropie cu paşi repezi de momenzul crucial, adică în 3,4 şi 5 august, sărbătorită în acest an , la 99 ani, de la intrarea în Timişoara a primelor detaşamente ale armatelor române, iar în 2019 va avea loc Centenarul Marii Uniri, adică, o sută de ani de la alipirea regiuni la  România Mare.

Spectacolul din acest an se va ţine ca şi în alţi ani tot în Piaţa Victoriei, iar Primăria Timişoara va plăti ceva mai mult decât în anul trecut, suma apropiindu-se de 130 000 euro

Pe scena ce va fi ridicată în central Timişoarei vor concerta: Lidia Buble, Antonia, Horia Brenciu, Alex Velea, Connect-R, Vama, Phoenix, Weekend Bandits.

De buna organizare a celor trei zile de concerte se va ocupa viceprimarul Dan Diaconu şi Biroul de Organizare de Evenimente.

Concertele vor începe vineri seara la ora 19,30, pe scena din Piaţa Victoriei, când vor urca pe scenă:  Lidia Buble, Alex Velea, Antonia, Connect-R, iar sâmbătă, Horia Brenciu & HB Orchestra, Vama, Phoenix şi The Weekend Bandits, şi duminică este programat  Festival Blues pentru Timişoara, cu Axis, Bega Blues Band & Sanat Deliorman din Turcia şi Petting Blues Band din Serbia.

De buna organizare a celor trei zile de concerte se va ocupa viceprimarul Dan Diaconu şi Biroul de Organizare de Evenimente.

Ora de începere a concertelor în cele trei seri va începe la 19,30, numele, multe dintre ele sunt sonore, aşa că înarmaţi-vă cu cafeluţa, că o să staţi până târziu în noapte.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.

OFICIAL MEDIA

Cursuri formare profesionala, calificare, perfectionare

OFICIAL MEDIA

Totul despre lume, totul despre tine – cine esti, ce vrei, ce faci!

ROMANIA CULTURAL

OFICIAL MEDIA

Urmariti-ne pe Facebook

Pentru un corp sanatos

STIL DE VIATA

YouTube Oficial Media

Info Targoviste Complex

Pin It