19/09/2021

1.278 de persoane legitimate de polițiști în contextul pandemiei

La data de 11 august a.c., polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, fiind organizate 22 de acțiuni punctuale.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 26 de evenimente, dintre care 21 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 18 infracțiuni.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1.278 de persoane, au fost verificate 38 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și  35 de restaurante/terase/fastfood-uri.

De asemenea, în atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane,  fiind controlate 125 astfel de autovehicule.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share