12/04/2021

100 de locuri de parcare ii asteapta pe targovisteni pe Strada Pandurilor

Ieri a avut loc o conferinta de presa sustinuta de primarul interimar al orasului, Daniel Cristian Stan, pe strada Pandurilor din microraion 12, acolo unde s-au derulat investitii de reabilitare si modernizare a zonei, in special locurile de parcare, trotuarele si iluminatul public.

Primarul Cristian Stan ne-a informat ca zona a fost una ”ignorata” de catre proiectantul din cadrul PIDU B si ca in prezent, prin masurile luate din bugetul propriu al primariei, locuitorii se pot bucura de conditii civilizate asa cum este normal intr-un oras european.

In acest moment am finalizat lucrarile pe strada Pandurilor, este vorba de 4000 mp de parcare si de trotuare. S-au facut lucrari de asfaltare, amenajari de trotuare, s-a reamenajat de asemenea spatiul verde, au fost montati stalpi de iluminat; zona este total schimbata, in prezent sunt 100 de locuri de parcare. Este o abordare pe care noi o avem inca de anul trecut. Urmatoarea investitie de acest gen va fi in spatele Companiei de apa, pe strada 8 martie, pe care o vom reabilita. Costul total al investitiei a fost in jur de 950.000lei. (Daniel Cristian Stan)

pandurilor mare

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share