23/09/2021

15 cupluri de aur au fost sărbătorite de Primăria Municipiului Târgoviște

cupluri de aur

Ca în fiecare an, de Paste și de Crăciun, Primăria Târgoviște menține tradiția de a premia cuplurile din oraș care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Și de data aceasta 15 cupluri târgoviștene au fost invitate să celebreze nunta de aur în sala de Consiliu Local a Primariei Târgoviște și pentru a li se înmâna diplomele și felicitările din partea primarului interimar, Daniel Cristian Stan și a viceprimarului Tudorică Răducanu.

Din păcate anul acesta cuplurile de aur nu au mai primit si bani, deoarece legislația s-a modificat și nu mai permite municipalității sa ofere premii in bani.

Cristian Stan le-a declarat invitaților că se simte onorat să-i primească în ”sala de consiliu locul, de unde se iau cele mai importante decizii de la nivelul Muncipiului Targoviste” și le-a transmis toată prețuirea și admirația pentru trainicia relațiilor de 50 de ani.

”Este un moment care pe mine mă emoționează de fiecare dată și vă mărturisesc că îmi doresc să ajung și eu să sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Știu că în 50 de ani împarți multe, și bune și mai puțin bune, dar cu ajutorul lui Dumnezeu ați reușit să treceți peste toate. Asta inseamnă că v-ați respectat, că v-ați iubit și că vă iubiți  în continuare. Din păcate, generația tânără nu prea știe să prețuiască valorile importante ale vieții și se ghidează de multe ori după lucruri care sunt trecătoare. Cred că este important să trăim decent, cu demnitate și respectându-i pe cei de lângă noi, pentru că in definitiv este cel mai important lucru. Să dea Dumnezeu să aveți parte de sănătate și să ne vedem și peste 20 de ani.”  (Cristian Stan)

Cele 15 cupluri care au sărbătorit 50, respectiv 51 de ani de căsătorie, sunt:

 1. Albu Dumitru Vasile și Maria, 50 de ani de casnicie
 2. Bolbotina Petre și Elena
 3. Calimănescu Mihai și Dorina
 4. Cojocaru Constantin și Maria Eliza
 5. Dinuț Teodor și Ortansa Georgeta
 6. Goran Constanin și Maria
 7. Ilinca Ilie și Elena
 8. Ivan Pavel și Lăzărica Niculina
 9. Ocineanu Gheorghe și Elena
 10. Oncescu Nicolae și Ioana
 11. Pura Ioan și Ileana
 12. Saiu Mielu și Elena
 13. Sturișteanu Stefan și Cristina
 14. Tănase Vasile și Alexandrina
 15. Vladu Jan și Adriana
Distribuie acest articol Oficial Media
Share