Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa – transport de apă potabilă în localitățile afectate

isu-apa

Instituția Prefectului Județului Dâmbovița a trimis pe adresa redacției un comunicat de presă prin care ne informeaza că astăzi a început transportul apei potabile cu cisterne de la Compania de Apă Târgovişte, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Garnizoana Târgovişte, în urma sistării  furnizării cu apă potabilă în oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele şi Doiceşti, din cauza unor încărcări microbiologice în apa brută a barajului Pucioasa.

Tot astăzi la ora 10:00 am primit un comunicat de presă și din partea Crucea Roșie Dâmbovița care s-a mobilizat în acest sens. Mai multe detalii AICI.

Care sunt localitățile cu apa potabilă contaminată- vezi AICI

Comunicat de presă

Compania de Apă Târgovişte ne aduce la cunoștință că începând cu data de 16.01.2016, orele 18.00, se sistează furnizarea cu apă potabilă în oraşul Pucioasa şi comunele Brăneşti, Vulcana Băi, Vulcana Pandele şi Doiceşti, din cauza unor încărcări microbiologice în apa brută a barajului Pucioasa.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa s-a întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, 16.01.2016, ora 21.00 în vederea identificării unor soluţii pentru alimentarea cu apă potabilă a locuitorilor din zonele afectate.

Astfel, începând de mâine, 17.01.2016  se va efectua transportul apei potabile cu cisterne de la Compania de Apă Târgovişte, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Garnizoana Târgovişte, după următorul program:

Orele 10.00 – 4 cisterne de la Compania de Apă Târgovişte, în oraşul Pucioasa;

Orele 10.00 – 2 cisterne de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Garnizoana Târgovişte, în localităţile Vulcana Pandele şi Doiceşti;

Orele 14.00 – 2 cisterne de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa şi Garnizoana Târgovişte, în localităţile Brăneşti şi Vulcana Băi;

Această acţiune de transport şi distribuire a apei potabile este condusă şi coordonată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share