23/01/2021

33 de camere video vor supraveghea siguranța târgoviștenilor

video3

Astăzi la sediul Politiei Municipiului Târgoviște a avut loc o conferință de presă susținută de primarul interimar Cristian Stan, alături de executiul primariei, acolo unde am fost informați cu privire la implementarea proiectului ”Dotare cu echipamente pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalității în zona de acțiune urbană din Muncipiul Târgoviște, Dâmbovița”.

Astfel, au fost montate 33 de camere video cu precădere în zonele unde s-a intervenit la infrastructura urbană în cadrul proiectelor PIDU A și PIDU B, aceasta fiind ultima ultima etapă a implementarii complexului de proiecte cu finanțare europeană.

”Am făcut un pas important în direcția creșterii gradului de siguranță a cetățeanului în municipiul Târgoviște.
În acest moment sunt operaționale toate cele 33 de camere de luat vederi instalate în municipiul Târgoviște, cu posibilitate de înregistrare 24 de ore din 24, full HD și multiple aplicatii în zona prevenirii infractionalității și circulației pe drumurile publice. Cu alte cuvinte, aproape jumatate din spațiile publice din oraș beneficiază de supraveghere video, urmând ca proiectul să fie extins la nivelul întregului municipiu pe fonduri proprii.
Siguranta noastră și a copiilor nostri trebuie să reprezinte obiective de bază ale oricarei administrații locale.” Cristian Stan

video4

video5

video6

Distribuie acest articol Oficial Media
Share