11/04/2021

Horoscop 29 martie. Racii isi schimba radical mentalitatea

Horoscop 29 martie. Berbec

Horoscop 29 martie. Energia vitala este mare si dificil de controlat, daca te implici in prea multe treburi deodata. Ar fi bine sa-ti aranjezi programul zilei, astfel incat sa ai momente bune de ragaz. Dialogurile cu ceilalti te pot necaji, deoarece contravin ideilor sau conceptiilor tale de moment. Nu lua lucrurile prea in serios sau prea personal.

 horoscop 29 martie

Taur

 

O zi in care ai nevoie de liniste, discretie si compania cuiva drag si de incredere. Se pare ca de la banii si bunurile administrate si folosite impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii te necajesti destul de mult. Marul discordiei este faptul ca tu esti foarte orientat spre prieteni sau spre domeniul socio-profesional si nu mai ai timp si energie suficiente sa te ocupi si de nevoile altora.

Gemeni

 

Datorita unor prieteni sau intentiei de a te implica in activitati pe termen lung cu prietenii sau cu persoanele din anturajul socio-profesional este posibil sa apara discutii neplacute cu partenerul de viata sau cu alti colaboratori. Bine ar fi sa joci cinstit cu toata lumea si sa iti asumi numai acele responsabilitati, pe care stii sigur, ca le poti duce la bun sfarsit.

Horoscop 29 martie. Rac

 

Esti destul de solicitat in plan profesional, mai ales de catre sefi. Este bine sa fii cat mai discret si sa nu raspunzi la provocari. Relatiile colegiale sunt tensionate si la fel si atmosfera de lucru de la locul de munca. Mentalitatea ta se schimba radical in aceste zile, astfel ca iti este dificil sa sustii o conversatie, mai ales pe teme profesionale sau cotidiene. Indeplineste-ti sarcinile de lucru cat mai bine.

Leu

 

Revelatiile vin in cele mai neasteptate moduri. Cu toate ca iti trec prin minte o multime de ganduri si idei stralucite este dificil sa le povestesti si altora. Rezuma-te la discutii banale, insa printre randuri observa informatiile care te pot ajuta in activitatea ta profesionala. Calatoriile indepartate si documentarea vizavi de o tema personala sunt demne de luat in calcul.

Fecioara

 

S-ar putea sa primesti bani dintr-o colaborare, din partea unor rude sau a partenerului de viata. Sumele por fi mari, iar promisiunea unui castig, fie dintr-o colaborare, fie dintr-o mostenire sau partaj este spectaculoasa. Pastreaza-ti simtul masurii si nu te hazarda in cheltuieli nefondate. Factorul surpriza neplacuta este activ si pandesta orice decizie nesabuita. Posibile cheltuieli domestice.

Citește mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share