22/10/2020

Cupa Jandarmeriei la Tir pentru Mass-media, ediția 2017

Cupa Jandarmeriei la Tir. Precizie, stăpânire de sine și promptitudine sunt doar trei dintre calitățile de care au dat dovadă jurnaliștii care au participat, ieri, 29 martie la Cupa Jandarmeriei la Tir pentru Mass-media, informează IJJ Dâmbovița într-un comunicat de presă.

Cupa Jandarmeriei la Tir

Competiția a fost organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân Dâmbovița în poligonul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

Cupa Jandarmeriei la Tir. Jurnaliști din presa audio-vizuală, scrisă și on-line, reprezentând Partener TV, MDI TV, Columna TV, Incomod Media, Gazeta Dâmboviței, Ripostapenet și Punctul Zero au răspuns învitației de a participa la ediția din acest an.

După instructajul de folosire a armei, pistolul “Carpați”, model 1974 și 6 cartușe de reglaj trase rapid pentru a se obișnui cu arma, s-a dat startul competiției. La ordin participanții au adoptat poziția de tragere “pentru luptă în picioare și au luat ținta în vizor de la 15 metri.

Jurnaliștii s-au descurcat destul de bine în mânuirea pistolului, iar șansa și stăpânirea de sine au condus la stabilirea clasamentului final.

Cupa Jandarmeriei la Tir. Câștigatorii 

Cupa Jandarmeriei la Tir. Astfel, cel mai mare punctaj l-a obținut Ștefan HUZUI – Partener TV, ocupând locul I cu 51 de puncte, locul al doilea l-a ocupat Mihail EREMIA – MDI TV cu 50 de puncte, iar pe locul al treilea s-a clasat Eduard GĂISEANU – MDI TV cu 45 de puncte.

Titlul de “vestitor al păciia fost adjudecat de Marin  ZAMFIROIU de la Columna TV.

Cupa Jandarmeriei la Tir. La ceremonia de premiere domnul colonel MATEI Viorel, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița a mai acordat și diplome de participare, adresând mulțumiri reprezentanților mass-media pentru implicarea în concursul de tir, buna colaborare și reflectarea cu obiectivitate a imaginii Jandarmeriei Dâmbovița.

Competiţia s-a înscris în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share