700 de membri USR din țară și din diaspora s-au întâlnit la Sibiu

În weekend a avut loc o întâlnire de proporții la Sibiu. 700 de membri USR au participat la team-bulding și work-shopuri în scopul pregătirii campaniei și participării la administrarea localităților țării.

700 de membri USR

Din partea USR Dâmbovița au fost prezenți deputatul Dumitru Lupescu, președintele organizației, și alți 11 membri din Târgoviște, Dărmănești și Crevedia.  Emilian Irimescu, președinte USR Târgoviște, Marius Calomfirescu, vice-președinte USR Dambovița, Ionuț Năstase – președinte USR Crevedia, Dan Mărgărit – USR Târgoviște, Alin Predescu – USR Târgoviște, Lucian Năstase – USR Crevedia, Costin Dumitrache vicepreședinte USR Dâmbovița – Darmanești. participat weekend-ul trecut la Sibiu, la Team Building-ul anual al USR.

700 de membri USR

700 de membri USR la Sibiu

La întâlnire au participat circa 700 de membri USR din țară și din diaspora. Programul a fost variat, participanții având de ales din peste 20 de ateliere din domenii diverse:

– Rigori de finanțare a partidelor politice și a campaniei electorale pentru alegerile locale, instruire oferită de reprezentanți AEP;

– O țară ca afară;

– Dezvoltarea localităților cu fonduri și guvernanță europene, instruire susținut de Cristian Ghinea & Vlad Botoș, europarlamentari USR PLUS, Renew Europe;

– La taifas cu Președintele Dan Barna – Președinte USR & Moise Guran;

– Liberalism from classic to modern. Best practices on the evolution of liberal parties, speakers: Henrik Bach Mortensen, VP, ALDE Europe (DK); Gelencsér Ferenc, Momentum (HU); Raimar Wagner (FNF).

Socializarea și pregătirea profesională a membrilor USR a fost închisă duminică, printr-o ședință plenară în care s-au rezumat experiențele celor două zile și s-a vizitat orașul Sibiu, un model de dezvoltare urbană.

De menționat că fiecare participant a suportat costurile, individual, cu tot ce însemnă cheltuieli de transport, masă și cazare. O practică nouă și de mult așteptată, ce separă USR de restul eșichierului politic care cheltuie bani publici pentru astfel de manifestări.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share