A fi sau a nu fi…..aceasta-i întrebarea

Întotdeauna există ceva sau cineva care te pune pe gânduri, făcându-te ca singur să îţi pui întrebarea “de ce”? şi de ce nu…..a fi sau a nu fi….? lăsându-te în suspan, şi chiar fără răspuns,…

Putem să bălmăjim multe şi bune sau de ce nu rele. Să împărţim partidele în cele corecte sau în cele ce primesc taxa de protective, iar unele taxa de asmuţire. Vorba primarului Timişoarei Nicolae Robu. Dar nu numai partidele le putem împărţi, ci şi mass-media, care uneori există, şi există şi jurnaliştii, iar alteori, e zgârâiată pe un perete cu un cui. Şi atunci se pune întrebarea: TO BE OR NOT TO BE…că doar şi-a ştiut Shakespeare, nedumerirea când a scris Hamlet. Oare de aceea “totul e putred în Danemarca”?

Deci după cum vorbeam mai sus, este mass media plătită din umbra de “partidele roşii”, cu “taxa de asmuţire”, pentru ca primarii să nu aibă linişte şi pace, iar dacă te iei de aşa zişii “jurnaliti” şi le dai replica, nu poţi, findcă primesc şi o a doua taxa,….”de protecţie”.

Legat de astfel de evenimente destul de dese, Nicolae Robu, primarul ce a schimbat în bine faţada oraşului, dându-i un iz European, îşi pune întrebarea,….”oare aceşti oameni sunt bolnavi la cap?, şi eu zic că pe bună dreptate o face.

“Dacă dintre două administraţii, una nu rezolvă un caz, şi cealaltă DA, se pune întrebarea…De ce e acuzată cea dea doua? Întotdeauna am tratat şi cetăţenii şi firmele echidistant. Îmi dau peste cap agenda pentru a le rezolva problemele. De cele mai multe ori primăria plăteşte ZERO lei Şi primeşte o investiţie de-a gata, pusă pe tavă.”, spune primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Şi atunci se pune întrebarea “TO BE OR NOT TO BE” ? Oare numai în Danemarca totul e putred sau mai există şi alte locuri?

 

Stejărel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share