29/07/2021

A inceput curatenia in Municipiul Targoviste

a

Primaria Targoviste si-a propus ca inceputul lunii mai sa gaseasca orasul intr-o curatenie exemplara. Primarul interimar al orasului, Daniel Cristian Stan ne-a declarat intr-o conferinta de presa ce a avut loc pe strada Panduri din Targoviste, ca a incercat mereu sa tina cont de cetateni si dorintele acestora si ca alaturi de directiile si serviciile care sunt in subordinea Primariei Targoviste va incerca sa echilibreze investiile legate de infrastructura orasului si in zonele care inca au probleme.

Strada Panduri din microraionul 12 a fost una dintre locatiile care a beneficiat de o investitie din bugetul local pentru infrastructura si toaletarea zonei:

”Ne aflam pe strada B unde vom asfalta parcarile din aceasta zona, este vorba de peste 4000 mc de asfalt care va fi turnat aici, trotuarele au inceput deja sa fie amenajate, s-au montat stalpi de iluminat, vom pune cosuri de gunoi. Deasemenea vom interveni si in zona gardului cimitirului, vrem ca aceasta zona sa arate foarte bine. E o zona care din pacate a fost omisa din proiectul privind modernizarea si este absolut inechitabil pentru cetatenii din aceasta zona ca aceste conditii in care stau din punct de vedere al infrastructurii sa fie inferioare celei de langa ei. Asa ca am promis ca prima lucrare pe care o vom aborda in 2016 va fi strada Pandurilor. In paralel mai avem o investitie in derulare: parcul Norocel.

Primarul Cristian Stan ne-a informat si cu privire la faptul ca de la inceputul anului si pana acum s-au toaletat peste 1400 de arbori in Municipiul Targoviste si urmeaza a fi plantate inca 40.000 de exemplare.

”Toate cartierele vor fi luate pas cu pas, vom amenaja spatiile verzi, vom curata aleile, vom face tot ceea ce trebuie pentru ca orasul de 1 mai sa arate foarte bine. Incepand de astazi pana in apropiere de 1 mai vom avea in fiecare cartier o actiune de acest gen. Sunt convins ca de 1 mai orasul va arata foarte, foarte bine.” ( Cristian Stan)

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share