18/01/2021

Acord de Colaborare a CCIA Timiş cu Consiliul de Afaceri Româno –American (RABC)

În cadrul CCIAT a avut loc în această lună semnarea Acordului de Colaborare a CCIA Timiş cu Consiliul de Afaceri Româno –American (RABC).

Acordul prevede deschiderea unei reprezentanţe CCIAT la New York, dar şi a reprezentanţei RABC la Timişoara.

Semnatarii acestui parteneriat au fost, doamna Florica Chiriță, președintele executiv al CCIA Timiș  și președintele RABC, domnul Ștefan Minovici.

Ştefan Minovici, este om de afaceri româno-american, lider al comunităţii româneşti din SUA, susţinător active al intereselor României la Washington.

Este specializat în dezvoltarea de proiecte în diverse domenii, de la apărare naţională şi până la programe de sănătate (spitale), mediu, infrastructură, lobby.

”Pentru prima oară în 22 de ani, de când avem deschis acest birou avem o entitate care să fie reprezentată de către o grupare de specialiști care pot reprezenta aproape fiecare domeniu de industrie din Statele Unite. Avantajul este că vorbim aceeași limbă, engleză-americană, răspundem la telefon la orele de lucru americane, putem să avem întâlniri la sala noastră de conferințe, practic CCIAT va funcționa ca și când există deja la New York, nu prin corespondență, nu prin telefon, ci cu adevărați oameni și specialiști în domenii economice a spus Ștefan Minovici, președintele cu Consiliul de Afaceri Romano-American (RABC), la Timișoara.

Consiliul de Afaceri Româno-American (RABC), este o organizaţie neguvernamentală, cu sediul central pe Broadway la New York, format din oameni de afaceri români care reprezintă aproape toate industriile  importante din SUA, şi a căror cifră de afacerieste în jur de jumătate de milliard de dolari.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share