26/09/2021

Acțiune de informare a cetățenilor cu privire la producerea unor infracțiuni

Pe parcursul zilei de 13 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane –Centrul Regional Ploiești, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Dâmbovița și voluntari, au organizat o acțiune comună cu caracter preventiv, pentru informarea cetățenilor aflați în zonele de agrement din municipiul Târgoviște.

Activitatea organizată a avut ca obiectiv prevenirea producerii unor infracțiuni contra patrimoniului prin informarea cetățenilor cu privire la măsurile pe care le pot adopta pentru a nu deveni o victimă a unei infracțiuni de furt ori înșelăciune.

În cadrul activității, cetățenii au primit și materiale cu caracter preventiv, fiindu-le, totodată, prezentate efectele negative consumului de alcool sau a altor substanțe interzise.

Le reamintim cetățenilor faptul că doar printr-un comportament responsabil pot preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share