Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Acţiuni de prevenire și combatere a pescuitului ilegal

22 de persoane au fost sancționate contravențional, în acest sfârșit de săptămână, pentru că au pescuit în albii ale râurilor din județul Timiș, fără a respecta condițiile legale.

Duminică, 2 august a.c., jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara au desfășurat o acţiune în colaborare cu Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Timiș, în scopul prevenirii și combaterii faptelor de natură contravențională sau penală din domeniul piscicol. Pe timpul acestei acțiuni, ce a avut loc în zona râurilor Timiș, Bega și Bega Veche, au fost depistate cele 22 de persoane, dintre care unele nu dețineau permis pentru pescuit iar altele pescuiau fără a respecta condițiile prevăzute în permise. De asemenea, una dintre aceste persoane a fost depistată în timp ce pescuia într-o zonă de refacere biologică.

Persoanele au fost identificate și sancționate contravențional, opt cu avertisment și 14 cu amenzi în valoare totală de 4350 lei.

Pe timpul acțiunii, au fost desfășurate și activități de informare și prevenție în rândul cetățenilor, referitoare la faptele ce constituie contravenții sau infracțiuni în domeniul pescuitului și sancțiunile care se aplică în cazul nerespectării prevederilor legale.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share