ACTIUNI POLITIA LOCALA TARGOVISTE

politia-locala

 În data de 28.08.2015, în jurul orei 11.30, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică al Poliției Locale Târgoviște au surprins în flagrant două persoane de sex masculin în timp ce spărgeau mai multe capace din fontă de la sistemul de canalizare, cu scopul de a și le însuși.

Cei doi bărbați, în vârstă de 21, respectiv 23 de ani, cu domiciliul în Târgoviște, fără nicio ocupație, au fost depistați în Microraionul IX și au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgoviște, unde au fost predați în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

În data de 27.08.2015, în jurul orei 20.00, o patrulă a Poliției Locale Târgoviște, care se afla în misiune în zona centrală, a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană agresa copiii în Parcul Mitropoliei. 

Polițiștii locali l-au identificat pe bărbat și au cerut sprijinul unui echipaj al Poliției Municipiului Târgoviște pentru a fi luate măsuri în consecință.

În acest sens, s-a solicitat Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița preluarea bărbatului în vârstă de 70 de ani, din I. L. Caragiale și transportul acestuia la un spital specializat.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share