29/11/2020

Adrian Tutuianu: De cand sunt in administratia publica judeteana nu am intalnit atata nesimtire !

conf-cjdPrezent ieri intr-o conferinta de presa, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea primarului de la Pietrari, Cornel Coman cu privire la achizitionarea unor aparate frigorifice pentru conservarea laptelui din programul ”Laptele si cornul” in scoli.

Desi sustine ca relatiile profesionale au fost dintotdeauna deficitare cu primaria Pietrari, presedintele Consiliului Judetean ne-a informat ca asta nu l-a impiedicat ca anul trecut sa finanteze lucrari de reabilitare a unui pod pe Ordonanta 28, sau sa introduca si Scoala Pietrari  tot pe aceeasi ordonanta.

Raspunsul oferit Consiliului judetean de catre primarul Cornel Coman
Raspunsul oferit Consiliului judetean de catre primarul Cornel Coman

De cand sunt in administratia publica judeteana nu am intalnit atata nesimtire in raporturile cu ce inseamna scoala. Si folosesc cuvantul fara teama de a gresi cumva, domnul primar Coman risca enorm de mult in plan personal sa-si bata joc de scoala, credeam ca inginer fiind va intelege nevoile necesare unei scoli. Legea obliga unitatile administrativ teritoriale sa asigure spatii corespunzatoare, in special aparate frigorifice. Anul acesta  Primaria Pietrari a primit 1,2 miloane de lei din tva si impozite pe venit.”  ne-a declarat Adrian Tutuianu.

Tot acesta sustinand ca este inacceptabil sa-ti bati joc de niste copii si sa nu vrei sa cumperi un frigider care nu costa mai mult de 1300 de lei.

Pentru anul 2016 Adrian Tutuianu l-a informat pe primarul de la Pietari: ”Vom face tot ce depinde de noi ca in anul 2016 domnul Coman sa se intoarca la inghetata si la mici.”DSCN7111

Distribuie acest articol Oficial Media
Share