16/06/2021

Adrian Țuțuianu: „Drumul european trebuie continuat”

Adrian Țuțuianu aduce în atenția cetățenilor că în ziua de 9 Mai, popoarele europene sărbătoresc acordul de cooperare, care, începând din 1950, înlătură pentru totdeauna posibilitatea izbucnirii unui nou război între națiunile europene. Astăzi sărbătorim pacea și unitatea în Europa.

„Datorită efortului realizat de statul român acum 13 ani, România este parte a Uniunii Europene, realitate care permite tuturor românilor accesul în spațiul libertății și prosperității. A fost un proiect de țară care a unit întreaga națiune (la fel ca NATO) și l-am privit ca pe o garanție a dezvoltării economice și a evoluției democratice a României. 🇷🇴
Senatorul susține că realitatea de astăzi ne găsește într-un moment de criză, născută și crescută în interiorul Uniunii Europene, criză provocată de câteva decizii luate la Bruxelles /Strasbourg și încurajată de guvernări eșuate la nivel intern. Tot mai mulți români sunt dezamăgiți și se întreabă cât de util, cât de adecvat și cât de prompt a răspuns Uniunea Europeană la nevoile lor. Există un sentiment acut de euro-scepticism care, personal, mă îngrijorează.
„Eu cred că drumul european trebuie continuat cu și mai mult curaj! Eu cred în oamenii României, în competența lor și în puterea lor de a avea o voce hotărâtă! Cred că oamenii potriviți trebuie să ne reprezinte la Bruxelles, la Strasbourg, acolo unde se iau decizii foarte importante. Oameni care să lupte pentru dreptul nostru de a fi priviți în cadrul Uniunii Europene de la egal la egal cu ceilalți membri cu drepturi depline ai uniunii.
La mulți ani, români europeni!”
Distribuie acest articol Oficial Media
Share