30/11/2021

Adrian Tutuianu: In Pucioasa incep lucrarile pe 9 martie

conf cjd

Adrian Tutuianu: “In 75 de ani in Judetul Dambovita s-a construit 560 de km de drum, iar in proiectele pe care le desfasuram acum este vorba de 3000 km. Faceti si dumneavoastra comparatia!”

Despre lucrarile de pe DN 71 Pucioasa, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu ne-a informat ca:

”Sistemul se desfasoara pe 1560 de metri lineari pe drumul national 71 , iar 280 de metri lineari reprezinta zona in care nu s-a abordat lucrarea, adica nu avem niciun fel de sapatura. au fost divergente intre constructor, consiliul local pucioasa, sectia de drumuri nationale Dambovita si Compania nationala de drumuri. Intr-un final s-a elaborat de catre Compania Nationala de drumuri un aviz de spargere pe zona partii carosabile.

De ce au fost neintelegeri? Pentru ca avizul initial prevedea spargerea trotuarelor, numai ca la fata locului s-a constatat ca nu se poate pune in zona trotuarelor canalizarea, pentru ca sapatura este de 6 metri adancime si a durat mai mult pana cand s-au obtinut avizele pentru a putea fi spart carsosabilul pe drumul respectiv.

Pana acum nu am putut face nicio lucrare din cauza starii vremii si trebuie sa stiti ca exista un act normtiv care prevede ca doar dupa data de 15 martie se pot efectua lucrari pe drumurile publice.

Ieri am avut o discutie cu primarul orasului Pucioasa, constructorul si directorul sectiei de drumuri nationale Dambovita si am stabilit urmatoarele:

Compania nationala de investitii va da ordin pentru inceperea lucrarilor de pe data de 9 martie 2015. Am facut solicitare scrisa la CNADNR si Inspectoratul general de Politie, cei 300 de metri vor putea fi adusi in starea de a putea fi asfaltati (pregatiti, pentru ca acum nu ne permite vremea sa asfaltam). Pe data de 20 aprilie am stabilit ca aceasta lucrare va fi finalizata. Si pe inca 280 de metri lineari, vor fi facute sapaturile la 6 metri pentru canalizare, pana la data de 30 aprilie.

In luna mai speram ca intreaga lucrare sa fie gata, iar in luna iunie constructorul sa faca reparatiile la drumul national 71 din Pucioasa si pana la sfarsitul anului se va turna asfalt pe toata latimea drumului de la intrarea in Pucioasa, pana la iesire, pentru a se putea circula in conditii normale.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share