15/04/2021

Adrian Tutuianu: PNL Dâmbovița căpușat de lumea interlopă!

Adrian Tutuianu

Astazi, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a publicat pe pagina personală de facebook anumite actiuni pe care asa-zisi alegatori le-au provocat la o intalnire din cadrul campaniei electorale.

Se pare ca adversarii politici stiindu-l mai liber in exprimare pe Adrian Tutuianu, i-au intins o capcana acestuia incercand sa-l determine la un limbaj mai in afara „dex”-ului. Fiindca cele intamplate la Ulmi au fost publicate in media, Tutuianu a venit cu cateva precizari, ca un drept la replica, pe contul personal:

Pentru cei care au impresia că mă pot amenința sau intimida în vreun fel, mesajul meu de astăzi și acțiunile viitoare sper să-i lămurească. PNL Dâmbovița a dispărut cu totul ca partid cu valori și principii liberale, devenind astăzi un srl controlat de Dumitru Miculescu, cu legături evidente în lumea interlopă. Vorbesc cu date concrete, nume și prenume.

În urmă cu 3 zile, am participat la o acțiune de campanie electorală în satul Viișoara din comuna Ulmi. Eram însoțit de candidatul nostru la Primăria Ulmi, dl Vărzaru, și de alte 14-15 persoane, candidați, membri, simpatizanți ai Partidului Social Democrat. În timpul deplasării, un individ a intrat cu o mașină (Renault Megane) în grupul nostru, foarte aproape să ne izbească pe mai mulți dintre noi. L-am identificat: se numește TIMUC CĂTĂLIN FĂNICĂ zis „MĂNĂSTIRE” și face parte din clanul candidatului PNL la Primăria Ulmi – Tița Bogdan. Ambii sunt exponenți ai lumii interlope din județul Dâmbovița, cunoscuți pentru activități de PROXENETISM în România și în Spania.

Imaginile de mai jos sunt ale unor personaje din lumea interlopă, afiliate PNL/UNPR Dâmbovița (de altfel, îl veți vedea în imagini și pe șeful UNPR Dâmbovița, Bogdan Manole). Câteva nume ale indivizilor din fotografii:

– Tița Bogdan (candidat PNL Ulmi, finul lui Mihăiță Moldoveanu, lăsat de Miculescu în UNPR pentru a-și derula de acolo afacerile murdare). Face obiectul unor dosare de șantaj, complicitate la șantaj, încălcarea regimului armelor și munițiilor. Este asociat unui grup care deține BORDELURI ÎN ANGLIA!

– Avram Cosmin Valeriu, cercetat pentru trafic de droguri, ucis în reglarea de conturi de la Doicești, concubinul surorii lui Tița Bogdan!

– Coman Stelian zis „Stelu”, cercetat pentru cămătărie și acte de violență!

– Cojocaru Nicașor, cercetat pentru cămătărie, distrugere și tulburarea ordinii publice!

– Baciu Ionuț zis „Roșie”, cercetat pentru cămătărie, distrugere și acte de violență!

——————————-

Cer Poliției Dâmbovița să intervină URGENT în comuna Ulmi și în zonele în care aceste grupuri de oameni extrem de periculoși acționează. Regimul impus de interlopii amintiți este unul de teroare, exercitată cu acoperirea politică a „marelui Partid Național Liberal”, devenit astăzi srl-ul lui Miculescu.

Cer, de asemenea, reprezentanților mass-media, să privească cu atenție atunci când promovează astfel de personaje, proxeneți, cămătari, indivizi violenți.

Repet: cine are impresia că mă poate intimida cu acțiuni de genul acesta, nu mă cunoaște!”

Comandat de PSD DAMBOVITA

REALIZAT DE ASOCIATIA GOLD MUSIC, B-dul. Independentei, Bl.A1, Sc.B, AP.29, Targoviste, Jud. Dambovita, CUI 25983240

Cod mandatar 21160002

Distribuie acest articol Oficial Media
Share