29/05/2020

Adrian Țuțuianu:” Vom fi bine în măsura în care ne vom face treaba, fiecare la locul nostru”

Senatorul Adrian Țuțuianu trage un semnal de alarmă față de  perioadă ușor confuză în care ne regăsim.” Nu din vina noastră, ci a celor care, indiferent cum se numesc (guvern, președinție, ministere), nu reușesc, nici până astăzi, să transmită limpede un plan coerent de depășire a situației.
Mai știu, însă, că, dincolo de ei, suntem NOI. ”

Pre;edintele PRO România Dâmbovița susține că etapa aceasta tristă de management politic va putea fi limitată doar prin efortul comun al românilor, în ansamblul societății. Fiecare român care merge la muncă în acest timp este important. Fiecare manager care plătește un loc de muncă în acest timp este important. Fiecare antreprenor care creează un loc de muncă nou este important.

“Vom fi bine, în măsura în care ne vom face treaba, fiecare la locul nostru. Nu putem trăi din sloganuri care nu se văd „în teren”. Munca va fi mai prețuită decât oricând și aici se va face diferența. Economie sănătoasă, Românie sănătoasă.

Un gând aparte pentru dâmbovițenii mei: vă cunosc și mă cunoașteți, știu că sunteți oameni muncitori, de bună-credință, oameni care ați făcut eforturi mari să vă formați și creșteți familii frumoase.
CONTINUAȚI SĂ FACEȚI ASTA! Cu responsabilitate, cu grijă față de voi înșivă și cei din jur, dar NU VĂ OPRIȚI!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share