Agenturilii straine sa nu defaimeze iubitul fiu al patriei noastre

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, participa la o conferinta de presa dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, luni, 27 iulie 2015. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO
MEDIAFAX FOTO

”In spiritul legii la care visati, domnule Dragnea, imi face o deosebita placere sa ma opresc in aceasta seara la Articolul 30 din Constitutia Romaniei care ocroteste libera mea exprimare, cenzura fiind interzisa, cum bine stiti. Va aduc la cunostinta ca incepand de azi, va consider demn de atentia mea. Cu regret va marturisesc ca pana acum nu ati reusit sa imi puneti condeiul in miscare, nu erati tentant ca adresant desi politicienii de talia dumneavoastra sunt o veritabila sursa de inspiratie pentru cei care scriu si din afara puscariilor, in libertate. Va asigur ca de azi inainte va voi urmari cu interes. Nici nu va imaginati ce presupune asta. Imi asum, desigur, sa nu aduc prejudicii demnitatii si onoarei dumneavoastra, dimpotriva. De azi inainte sunteti pentru mine si pentru cititorii mei un erou national. Va declar muza mea. Un preaiubit si stimat conducator. Abia astept, domnule Dragnea. Abia imi astept inspiratia.
Felicitari pentru initiativa. Si eu eram satula sa ii vad pe nesimtitii astia de pe Facebook denigrand partidul PSD, ma ingrozeau etichetele lor, inadmisibil sa va numeasca jigodii ordinare, spurcaciuni mafiote, hoti si tradatori de tara, mincinosi, coruptibili, banditi, criminali, scursuri comuniste. Ce bine ca incercati sa ii opriti. Felicitari, domnule Dragnea. Cu profund respect, sus-semnata. ” (Natalie Ester)

NU DEFAIMARII! OFICIAL MEDIA

”DESIGUR, ROMANUL ESTE INVENTIV SI  NU VA MAI FOLOSI CUVINTE OBSCENE, CI VA DEVENI MAI TEHNIC, TOCMAI PENTRU A FI ASORTAT CU ACTUALUL GUVERN TEHNOCRAT.

Acesta nu este un model, deci nu-l urmati!

„Bai, prietene, iti spun ca tu nu esti nici prost, nici jegos si nu voi afirma niciodata ca ai furat un milion de euro de la autostrazi si voturi de la morti. Nu! Permite-mi sa-ti determin mama sa nasca!” ” ( Cristi Iordache)

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share