03/03/2021

AGROAQUASTOC- Cum sa dezvolti productia agricola

 

vizita Visina1

”Cand anotimpurile ne joaca feste si tot mai des avem probleme cu temperaturile extreme, deficit de apa si fara posibilitatea de irigare, noi venim cu tehnologii inteligente si produse care ne permit sa acumulam apa si sa imbunatatim calitatile solului. Vom reduce costurile la productia obtinuta, vom obtine recolte mari, de o calitate superioara, la un pret bun. Cu noi va protejati investitiile.”

AGROAAQUASTOC BIO SRL– distribuie produse de inalta calitate, pe baza de acizi humici, produce amelioratori de sol, realizeaza investitii in cercetari pentru protejarea plantelor, a imbunatatirii calitatii solurilor si elaboreaza tehnologii inteligente. Iti dezvoltam afacerea in domeniul agricol, pentru ferme mici si mijlocii.

Unic distribuitor al produselor pe baza de acizi humici si fulvici produse de catre firma LIGNOHUMAT F. RUSA SI AMAGRO. Producator al amelioratorului de sol AQUASTOC.        floare iulie olt 3     

COMANDA SI TU!

SCURTA DESCRIERE A TEHNOLOGIEI 

AMELIORATOR AQUASTOC: este un amestec de copolimeri de acrilamida si acrilat de potasiu cu aluminosilicat natural cu metale alkaline si alkalino-paramontoase.

Incorporat in sol absoarbe cantitati mari de apa la nivelul radacinilor (100-150 ori greutatea proprie) formand un gel ce retine in solutie azot,fosfor,potasiu,etc. si nu permite levigarea elimentelor nutritive si evaporarea apei, pe care o poate ceda usor plantelor.

Lignohumat –ul in sol stimuleaza procesele de transformare a resturilor vegetale incorporate in sol spre forme de humus stabil si aplicat foliar stimuleaza metabolismul plantelor si adaptabilitatea la diferiti factori de stres.

Tehnologia  se aplica  in cicluri de 5 ani, deoarece ameliorator AQUASTOC se incorporeaza odata la cinci ani.floar. Olteanu const. 2 saptm trat lignoh

APLICAREA TEHNOLOGIEI  NOASTRE  DETERMINA:

  1. Imbunatatirea proprietatilor fizice si chimice ale solului: continutul de azot, fosfor si potasiu creste, insusirile hidrofizice se imbunatatesc.
  2. Creste productia plantelor cultivate datorita imbunatatirii capacitatii de retinere a apei si a elementelor nutritive disponibile plantelor un timp mai indelungat si la un nivel superior cantitativ.
  3. Calitatea si cantitatea recoltei este semnificativ mai buna: creste productia cu 20-30 % in primul an si in anii nefavorabili climatic, productia se poate dubla, creste continutul in componente utile ca proteina, gluten, vitamine, etc.

COMANDA SI TU!

 

dom Cornel Vis

 EFECTUL ECONOMIC 

Creste productia cu 20-30%, scad costurile cu 10-30 % (cheltuieli cu ingrasamintele, cu combustibilul si cu produse de protectia plantelor)

 CANTITATI  UTILIZATE

AMELIORATOR AQUASTOC   – 100 KG/HA PE 5 ANI

LIGNOHUMAT   0.8 KG- 1KG /ha/anBreasta prun1

OFERTA NOASTRA 

AMELIORATOR AQUASTOC AMBALAT IN SACI DE 25 KG,  PRET  6 EURO/KG – PESTE 20 TONE ACORDAM UN DISCOUNT DE 1 EURO/KG.

LIGNOHUMAT DE POTASIU AM  AMBALAT IN SACI DE 20 KG,  PRET 35 EURO/KG – PESTE O TONA  SE ACORDA DISCOUNT CONFORM OFERTEI .

POLITICA FIRMEI PREVEDE  INCHEIEREA PREALABILA a unui CONTRACT SI  ONORAREA  COMENZILOR PE baza unui AVANS, al carui cuantum va fi stabilit la semnarea contractului.

COMANDA SI TU!

Nicolae Gangan
0757-385.445, agroaquastoc@yahoo.com

AGROAQUASTOC BIO SRL.

Adresa: Iasi, SOS IASI – UNGHENI nr 13

Br 1 parter, Judetul Iasi.

Ne gasesti si pe FACEBOOK

www.aquastoc.ro

                              

pepeni verzi 2014
ovaz oltenu tratat cu lignoactivator

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share