Alina Gorghiu se simte candidatul primarilor din Timiş

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a fost la sfârşitul acestei săptămâni  la Timișoara unde s-a întâlnit cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu şi cu  liberalii din judeţ, având discuţii asupra candidaturii ei  pe listele PNL Timiș, la Senat, decizie ce se va lua în urma ședinței Biroului Politic Județan.

Se pare că Alina Gorghiu, este mai bine văzută decât Blaga , deoarece după cum spune  președinta PNL: “ a primit mai multe invitații de la mai multe birouri judeţene pentru a candida la Senat, dar consideră că trebuie să candideze acolo unde unde poate aduce un plus față de alegerile locale”. PNL Timiș nu a avut un rezultat mulțumitor la alegerile locale din această vară. „Nu fug de nimic, mă duc acolo unde e greu. Colegii mei de la Timiș, ca și din alte județe mi-au făcut invitația de a candida, am primit invitații de la multe filiale, însă merg acolo unde știu că pot să aduc plus de valoare. Iar în Timiș rezultatul din alegerile locale nu a fost unul mulțumitor. Iar dacă Biroul Politic Județean  consideră în continuare astăzi că eu reprezint acel om care să aducă o activitate eficientă în județ, să îi reprezint așa cum consideră ei mai bine interesele județului nu voi avea nici o ezitare, ba mai mult voi fi onorată să fiu aici în Timiș”, a spus  Alina Gorghiu.

Am discutat cu mare parte dintre primarii din Timiș și m-am simțit candidatul primarilor, dacă am găsit un numitor comun în cererile lor. Primarii înseamnă un motor important într-o filială județeană și am convingerea că noi vom face ca rezultatul de la locale să fie mult îmbunătățit. Dânșii își doresc o guvernare liberală. Nu mi s-a părut că mai este vreun fel de tensiune, sau vreun grup separat”, a mai spus Gorghiu.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share