Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ALLFORDANCE – TARGOVISTEA DANSEAZA

Pentru ca 1 iunie a fost ziua dedicata copiilor, Asociatia Allfordance din Targoviste a fost prezenta cu o manifestare frumoasa si educativa ce a bucurat inimile copiilor dar a adus si un plus de energie targovistenilor.
Muzica si energia acestui grup au atras atentia trecatorilor aflati pe 1 iunie in centrul orasului.

Ionut Racaru, presedintele Asociatiei Allfordance:

Am facut aceasta asociatie pentru a aduce ceva frumos in judet. Ne dorim ca pe viitor sa colaboram si cu oficialitatile locale.
Toti copiii prezenti la eveniment sunt cursanti ai asociatiei. Este singura asociatie din judetul Dambovita care este membra a Federatiei Romane de Dans Sportiv. Ne gasiti miercuri, joi si sambata la Casa Tineretului din Targoviste.
In fiecare saptamana participam la concursurile nationale organizate de federatie. Cursantii nostri au castigat numeroase premii la aceste competitii.

Asociatia organizeaza cursuri de dans sportiv, breakdance, streetdance, popping, tutting, salsa, bachata, dansuri populare organizate si in diverse locatii din judet.

Asadar, Targovistea devine spatiul unde lucrurile frumoase, educative, constructive se simt la ele acasa. Felicitari oamenilor care au astfel de initiative si sutin dezvoltarea sub toate formele ei pentru un viitor frumos.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin