31/07/2021

Amenajarea spațiilor verzi în Târgoviște

Spațiile verzi din Târgoviște încep să prindă viață în urma lucrărilor de amenjare și reabilitare pe care Primăria Târgoviște le-a început de ceva vreme. Dincolo de blocuri, de străzi, cetățenii au nevoie de oaze de liniște, relaxare și de natură. Apreciem și noi activitatea de înverzire, igienizare și reabilitare a infrastructurii urbane în Târgoviște. Sperăm ca și concetățenii nostri să se bucure de lucrurile care se fac pentru ei, dar să vină și în sprijinul acestora pentru a menține zonele la fel de curate și nevandalizate.

”Am facut in aceasta dimineata o evaluare in teren a situatiei in care se gasesc cateva dintre zonele din municipiul Targoviste in care saptamana viitoare vom derula activitati de amenajare a spatiului verde.
Astfel, va fi instalat un sistem de irigatie automatizat in parculetul din zona sensului giratoriu de la Sala Polivalenta si va fi repusa in functiune cascada de la locul de joaca situat in spatele blocurilor „C”.
In acelasi timp, vor continua in ritm sustinut activitatile a amenajare a spatiilor verzi, indiferent ca discutam de marile bulevarde sau de cartiere.” a declarat primarul orașului, Daniel Cristian Stan.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share