23/10/2021

Angajatori de TOP aduce primăvara aceasta cu 25% mai multe joburi la Timișoara

Angajatori de TOP Timişoara, cel mai mare eveniment de carieră din Banat,reuneşte pe 17-18  martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, 80 de companii şi 3000 de oportunităţi de carieră.

Nume mari de companii vor fi prezente în cadrul ediţiei din această primăvară Angajatori de TOP.  9 companii din top 15 cei mai doriţi angajatori din Banat (conform studiului „Cei mai doriti angajatori”, editia 2016) au confirmat prezenţa la Angajatori de TOP Timişoara:Continental, Hella, Microsoft, Atoss Software, Bosch Service Solutions, IBM, Flex, Valeo Lighting Injection, Yazaki Component Technology.

În urma datelor trimise de companiile participante a rezultat căla aceastăediţie Angajatori de TOP Timişoara vor fi deschise cu25% mai multe joburi, comparativ cu primăvara anului trecut. Cele 3000 de oportunităţi de carieră sunt adresate atât candidaţilor cu experienţă, celor cu un nivel mediu de experienţă, cât şi studenţilor şi absolvenţilor. 21% dintre joburile deschise sunt adresate candidaţilor cu peste 3 ani experienţă, 28% persoanelor cu 1-3 ani experienţă, în timp ce 26% sunt joburi pentru candidaţii entry-level, iar 25% sunt poziţii în cadrul programelor de internship.

Cei mai mulți angajatori sunt din domeniile: Inginerie şi Producţie (23%), IT (20%), Retail (9%), Automotive (9%), Servicii şi BPO (8%), FMCG (6%).

Câţiva dintre angajatorii care pot fi întâlniţi săptămâna viitoare la C.R.A.F.T. sunt: Aci Worldwide, Adecco, Adient, ATOSS Software, Azur, BearingPoint România, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Coca-Cola HBC România, Continental, Elektrobit Automotive România, Flex, Hartl Connect, Huawei, IBM, Kimball Electronics România, Lidl România, McDonald`s România, Microsoft, Nokia, Raiffeisen Bank, SSI, TechConnect, Toluna, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, ZTE Services România.

Toate companiile prezente vor avea poziții deschise în Timișoara, iar peste 50% dintre ele vor avea și oportunități de carieră pentru cei cu planuri de relocare în orașe precum: București, Oradea, Arad, Sibiu, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Constanța sau Bacău. 61% dintre angajatori oferă pachete de relocare pentru candidații pe care îi selectează, iar printre beneficiile oferite sunt bonusuri de relocare, locuinte de serviciu sau acoperirea costurilor de cazare pentru o perioadă determinată sau transportul gratuit.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-muncă/angajatoridetop/timişoaraşi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 11 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

  • hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare ;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București și Timișoara ;
  • DevTalks, eveniment care reunește peste 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, cloud computing și big data ;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români.
  • Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piață care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share