25/11/2020

Arctic începe lucrările în localitatea Ulmi- Consiliul Judetean Dambovita

 Astăzi, 13.04.2017, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat autorizația privind executarea lucrărilor de construire a noii unități de producție de la Ulmi, aparținând SC ARCTIC SA, informează CJ Dambovita într-un comunicat de presă.

În prima etapă, proiectul vizează atât unitatea în sine, cât și un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru autoturisme și mașini de mare tonaj, cabină pentru poartă, clădiri conexe, alei carosabile și pietonale, amenajări peisagere și sistematizare verticală, împrejmuire, branșamente pentru utilități și organizare de șantier.

Lucrările, în valoare totală de 82.867.970 lei, urmează a fi executate în termen de 24 luni de la data emiterii autorizației.

Prin realizarea acestei investiții, SC ARCTIC SA va deveni unul dintre cei mari producători din Europa în domeniul producției de mașini de spălat, iar impactul va fi resimțit la nivel economic și social, în județul nostru urmând a fi create numeroase locuri de muncă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share