ARMONII CROMATICE 3” la CASA ADAM MULLER GUTTENBRUNN.

Periplul artistic „Armonii cromatice” care, iată, a ajuns la ediția a 3- a, a pornit de la ideea de a oferi privitorilor un portofoliu de creații plastice pe o temă liberă, lăsând artiștii să-și exprime emoțiile , să-și pună în valoare talentul și să urce pe simeze discursul creativității fiecăruia.
La început la Hunedoara, la invitația Uniunii Artiștilor Plastici Hunedoara, continuat apoi în județul Arad la „Praznicul de pită nouă” de la Pecica, iar acum în Timișoara, la Casa Adam Muller Guttenbrunn, joi 11 octombrie, ora 18,00.
Un grup de peste 40 de artiști din județele Hunedoara, Arad și Timiș, susținuți de către Asociația artiștilor plastici „Romul Ladea”, Asociația culturală „Timișoara 2021”, Asociația „Prezent”și Uniunea Artiștilor Plastici Hunedoara, Inspectoratul Școlar Timiș și Primăria municipiului Timișoara.
Periplul va continua și anul viitor în orașele Lupeni și Caransebeș, activitatea fiind diversificată și prin Complexul expozitional „Călător prin Timișoara”, Timișoara fiind un oraș marcă inregistrată.
Totodata, la inițiativa Consulului Germaniei la Timișoara, Ralf Krautkramer și a soției sale, Annika Krautkramer, pe simezele Complexului expozițional al Consulatului German din Timisoara vor fi expuse lucrări cu tema „Timișoara văzută cu ochiul artistului”.
Sunt invitați  reprezentanții Consiliului Județean Timiș, ai Consiliului Local Timișoara, reprezentanții Cultelor și Timișoara Capitală Culturală 2021.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share