ASU Poli Timişoara – Foresta Suceava (2-3)

Pe o căldură insuportabilă pe Stadionul “Dan Păltinişau”, Timişoara a avut loc ultimul meci al rundei a 3-a a Ligii 2 , între ASU Poli şi Foresta Suceava, meci care s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru oaspeţi.
Cristian Popovici, antrenorul Forestei spera la un debut cu dreptul al echipei sale, şi aşa a şi fost.
ASU Poli Timişoara, care a deschis scorul în minutul 4 , nu a reuşit să menţină ritmul şi Foresta Suceava s-a impus , în ultima partidă a etapei a 3-a din liga secundă, sucevenii aducând egalarea prin Matei (44 – penalty), prima repriză încheindu-se la egalitate. Dar repriza a II-a a devenit calvar şi ASU a început cu greşeli nenumărate , astfel că au urmat sucevenii cu două goluri marcate de Cerlinca (60) şi Mutu (77), golurile bănăţenilor au fost înscrise de Blănaru (4) şi Bilia (85).
Antrenorul echipei ASU Poli, Sorin Brânduşescu, îşi recunoaşte înfrângerea, v-a analiza greşelile făcute şi eventual va trece la schimbări.


Mizerie şi haos pe Păltinişanu
Începe oare să ne fie ruşine, în primul rând , ar trebui de noi înşine, dar cum avem obrazul subţire, sau, nu îl avem, nu ne prea este şi devenim indiferenţi. Nesimţirea e mic copil în faţa nepăsării. Stadionul “Dan Păltinişanu”, din Timişoara se află în grija Consiliului Judeţean Timiş, care după două luni de la alegeri , şi după schimbarea gărzii, îşi băgă un deget în gură şi altul (mi-e ruşine să spun unde), şi îşi vede în continuare de problemele personale de partid (PSD), ciuma roşie ce a distrus totul pe unde a trecut. CJT pesedist, mai are tupeul şi neruşinare de a încasa chirie zilnică atât de la ASU Poli cât şi de la ACS Poli, dar şi de la alte echipe ce joacă pe stadion, de 20 000 lei. Şi pentru ce?. O să vedeţi în imaginile următoare.

Nici o investitie, scaune rupe sau lipsa. Bani cerem, pentru ce? Sa nu mai vorbim de gazon, ca ne apuca plansul, nu rasul.

Stejărel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share