ASU Poli Timişoara în Liga a II – a, cu noi achiziţii

Asociaţia Sportivă Universitatea Politehnica Timișoara vrea să intre în retur cu dreptul, pentru a avea la subsolul clasamentului cât mai multe echipe. Miercuri după masă și-a prezentat şi cinci din cele șapte achiziţii ale lotului.

Primul meci va avea loc sâmbătă şi va întâlni pe Foresta Suceava, la ea acasă.  Echipa timișorenilor va pleca spre Bucovina vineri dimineața, cu autocarul, sperând să ajungă la Suceava  spre seară pentru a avea timp (chiar pe nocturnă), de a efectua şi un antrenament pentru a vedea şi starea terenului.

„Și această reluare a campionatului stă în incertitudine, pentru că se tot aude că sunt echipe care vor să se retragă. Iar acesta nu e un lucru bun, chiar nu o spunem cu ipocrizie, deși toată lumea ne spune că șansele noastre de a ne menține cresc dacă se mai retrag echipe. Eu am mai spus, ne dorim menținerea în Liga a II-a, acesta a fost obiectivul trasat la începutul sezonului, dar ne dorim să-l îndeplinim prin rezultatele din teren, nu datorită retragerii altor echipe”, a spus, Marius Cociu.

Antrenorul echipei, prof. Sorin Brîndescu, e mulțumit de transferuri, dar și de pregătirea efectuată pe perioada iernii și speră ca nivelul general de încredere al echipei să crească în primăvară.

„Sunt mulțumit de pregătirea pe care am făcut-o, dar despre asta vor vorbi rezultatele. Și în tur am făcut meciuri bune, însă rezultatele au lăsat de dorit. Sau mai bine spus momente bune de joc, în care am jucat de la egal la egal sau chiar am fost peste adversar, dar și momente în care am făcut greșeli și până la urmă rezultatul a fost în defavoarea noastră. Dacă e să dau un singur exemplu, m-aș referi chiar la meciul tur cu Foresta, când am condus și le-am făcut pur și simplu cadou trei goluri. Prin transferurile pe care le-am făcut, în special pe axul central, unde avem doi jucători cu experiență, Mera și Nicolescu, sperăm să căpătăm acea încredere care ne-a lipsit în prima parte a campionatului, iar aceasta să se vadă în jocul echipei și în rezultate”, a spus Brîndescu.

Cei șapte noi jucători intraţi în această iarna în lot.

Nr. 30 Ricardo Filip (portar) – născut 28 decembrie 1997, Drobeta Turnu-Severin;

Carieră: CSS Turnu-Severin, Sporting Turnu Măgurele, CS Podari.

Nr. 23 Victor Gîrlea (portar) – născut 2 august 1995, Timișoara;
Carieră: LPS Banatul, Poli Timișoara, Millenium Giarmata, Fortuna Poiana Câmpina, Chindia Târgoviște, Dacia Unirea Brăila.

Nr. 14 Ioan Mera (fundaș) – născut 5 ianuarie 1987, Reghin (MS);
Carieră: Avântul Reghin, Poli Timișoara, CFR Timișoara, FCM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Unirea Urziceni, Alania Vladikavkaz (Rusia), Săgeata Năvodari, ACS Poli Timișoara, Rapid București, FK Taraz (Kazahstan).

Nr. 5 Bogdan Nicolescu (mijlocaș) – născut 13 ianuarie 1990, Lugoj;
Carieră: CSS Lugoj, Auxerre Lugoj, CSM Lugoj, CS Dumbrăvița, AC Recaș, Ribaroja, Sporting Requena (ambele Spania), Leiknir F, Aegir (ambele Islanda), CD Acero (Spania).

Nr. 25 Adrian Ungureanu (mijlocaș) – născut 13 septembrie 1989, Timișoara;
Carieră: LPS Banatul, BC Golf Timișoara, Alto Gradimento Albina, Viitorul Sânandrei, Viitorul Constanța, Prahova Tomșani, Fortuna Brazi, CS Ineu, Fortuna Poiana Câmpina, Mama Mia Becicherecu Mic, Ripensia Timișoara.

Nr. 6 Răzvan Gorovei (mijlocaș/atacant) – născut 18 mai 1994, Iași;
Carieră: Noua Generație Iași, CSMS Iași, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, Știința Miroslava.

Nr. 16 Vlad Bîte (mijlocaș) – născut 3 octombrie 2001, Timișoara;
Carieră: LPS Banatul; Câștigător Milan Junior Camp România, ediția 2012.

„Rămâne de văzut dacă ne putem adapta suprafeței de la Suceava.”

 Partida Foresta Suceava – Politehnica Timișoara, din etapa a 22-a a ligii secunde, va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, și nu va fi televizată.

Stejărel Ionescu 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share