04/04/2020

Atelier de presă. Introducere în presa scrisă şi vorbită

10945119_778700872212062_9213898388030489324_oMiercuri, 25 februarie 2015, ora 1300, la sediul Bibliotecii Judeţene „I 지오메트리대쉬 버그판. H. Rădulescu” Dâmboviţa, va fi organizat „Atelier de presă 고음질 음원 다운로드. Introducere în presa scrisă şi vorbită, activitate în cadrul proiectului „Raftul cu inițiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci피어 더 워킹데드 시즌4.

Coordonatorii proiectului „Raftul cu iniţiativă”: Chebac Claudia şi Rusu Raluca 영어 원서 무료.

Atelierul va fi susţinut de Alexandra Damian (Radio Minisat Târgovişte) Download the reading of The Special Lecture.

Participă:      

– elevii Liceului Teoretic „Petru Cercel” Târgovişte, coordonaţi de bibliotecar Stroescu

Gabriela şi profesor Lică Veronica;

– voluntarii proiectului “Raftul cu iniţiativă” (elevi din cadrul liceelor dâmboviţene);

– voluntarii Bibliotecii Judeţene “Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa 하백의 신부 전권.

Proiectul „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci” este implementat în perioada mai 2014 – iunie 2015 de Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) şi este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014

Proiectul îşi propune diversificarea oportunităţilor de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor publice din România, care să ofere oportunităţi calitative de implicare a cetăţenilor de orice vârsta în beneficiul comunităţilor pe care le deservesc 마인드맵 프로그램 다운로드. Misiunea Pro Vobis este de a dezvolta voluntariatul prin activităţi de instruire, consultanţă, cercetare şi facilitarea colaborării tuturor factorilor interesaţi şi de a promova voluntariatul în România ca resursă viabilă şi de neînlocuit în soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea 카지노.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments