Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ATENTIE SOFERI cum treceti calea ferata!

accident-trecere-la-nivel-cu-calea-ferata-636x400Nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, în atenţia poliţiştilor!

Poliţiştii rutieri, în colaborare cu efectivele Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi reducerii numărului accidentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale, produse în zonele de trecere la nivel cu calea ferată.

Acţiunea a urmărit verificarea respectării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regulile de circulaţie instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 161 de sancţiuni contravenţionale, din care 37 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu cale ferată.

Totodată, au fost reţinute 6 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Poliţia rutieră recomandă tuturor participanţilor la trafic să dea dovadă de atenţie sporită la apropierea şi traversarea liniilor de cale ferată pentru evitarea producerii unor accidente rutiere grave.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin