18/01/2021

Atmosfera astrala luna iulie 2015- Viata este o scena

Atmosfera-astrala-in-luna-iunie-2015--Afla-ce-schimbari-aduce-si-cum-te-influenteaza-Viața este o scenă, iar noi pământenii suntem actori!

Luna Iulie este iarăși o perioadă în care vom avea de-a face cu multă apă – și la propriu, și la figurat. Este semn că traversăm ani importanți, în care simbolistica Apei ne urmărește îndeaproape. Apa își va face simțită prezența prin manifestările deja arhicunoscute: emoții accentuate, sondarea sufletului, intuiție, subiectivism, dar și ploi deosebite sau deloc, inundații, regim distorsionat al apei atât în organismul nostru, cât și în natura înconjurătoare.

Toate Semnele de Apă sunt locuite de planete. Semnul Peștilor îi are ca musafiri, deocamdată permanenți, pe Chiron și pe Neptun, ambii în mișcare aparent retrogradă. Datorită acestora, percepțiile noastre vor fi foarte accentuate și numai cine nu vrea să audă și să vadă ceea ce se petrece în preajma sa, nu va vedea și nu va auzi. Recomandabil este să vedem, să auzim totul și să reacționăm în consecință. Foarte importantă este relația noastră cu divinitatea, cu planurile spirituale. Minunat ar fi ca în vremurile acestea de restriște să cerem ajutorul Ființelor divine, dar cu sinceritate, cu asumarea corectă a responsabilităților ce ne revin și spre binele suprem al tuturor. Pe de altă parte este nevoie să lucrăm asiduu și la construirea unui sistem de conduită morală înaltă, pentru a rezista tentațiilor din ce în ce mai deosebite din preajma noastră și, nu în ultimul rând, pentru a evolua.

Semnul Racului se va face simțit prin prezența Soarelui, a planetei Marte, a lui Mercur din 9 Iulie și a formării aspectului de Lună nouă în preajma datei de 16 Iulie. Este o Lună nouă care aduce multă combativitate, agresivitate, puțină rațiune sau deloc, emoții exacerbate și revelații deosebite. Mai ales relațiile familiale, relația cu neamul în care ne-am născut, relația cu locurile natale se vor schimba fie prin reevaluarea percepțiilor noastre față de toate acestea, fie în urma unor evenimente personale care ne vor conduce spre o nouă abordare a segmentului domestic și familial. În orice situație ne-am afla, este bine să fim alături de cei dragi, să ne ocupăm serios și pe îndelete de locuința noastră, de bunurile patrimoniale și să revenim acasă ori de câte ori avem ocazia.

Semnul Scorpionului este activat de Saturn aflat în mișcare aparent retrogradă, insistânt asupra remodelării personalității acestor nativi sau a nativilor cu planete și elemente astrale personale în acest Semn.

Un alt Element accentuat pe toată durata lunii Iulie este Focul. Doar Berbecul și Leul găzduiesc planete, însă planete grele, cu mișcare lentă. În Berbec, planeta Uranus va intra în mișcare aparent retrogradă în preajma datei de 25 Iulie, activând graba, rivalitatea, exagerarea, chiar agresivitatea pe segmentul natal din harta astrală a fiecărui individ. Prudența, sfatul celorlalți, învățarea din experiențele personale anterioare ne vor fi de mare folos.

Semnul Leului se va bucura de prezența lui Jupiter și a lui Venus până în preajma datei de 19 Iulie, iar Soarele revine acasă, în Leu, pe 22 Iulie. Este o perioadă minunată în care generozitatea, distracțiile vor fi accentuate, poate chiar exagerate pe alocuri. Recomandabil este să ținem cont de simțul măsurii, să oferim celorlalți iubire, compasiune, gânduri frumoase, vorbe de duh. De reținut că totul ni se va întoarce în moneda cu care am oferit.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Mai multe pe astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share