04/12/2020

Aviotratamente în Târgoviște

Atenționare pentru apicultori și pentru crescătorii de animale: se executa aviotratamente în Târgoviște. Primăria informează că are loc a doua etapă de combatere a insectelor de disconfort prin dezinsecție.

Aviotratamente în Târgoviște

De asemenea, menționăm că substanțele utilizate nu afectează mediul, au efect puternic asupra larvelor, țânțarilor, muștelor, sunt omologate de ministerul mediului și sunt biodegradabile.

Primăria Municipiului Târgoviște informează că în perioada 26–31 iulie 2017, în intervalul orar 5.30 – 10.30, pe toată suprafața municipiului Târgoviște (inclusiv cartierele Priseaca și Sagricom) se va efectua a doua etapă de combatere a insectelor de disconfort (țânțari, muște, omizi, gândacietc), prin pulverizare aeriană.

Combaterea dăunătorilor se va face cu insecticidul AQUA K-OTHRINE, din grupa principală 3, tipul de produs 18, avizat de Ministerul Sănătății.

Pentru evitarea intoxicațiilor familiilor de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor 24h sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 km față de locul unde se execută tratamentul.

De asemenea, pășunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului trebuie evitate.

Biroul de Presă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share