24/10/2021

BABEL FAST 2017 – Sunetul înseamnă mii de culori în mișcare

Acum exact o lună începeam să facem vorbire despre festivalul care astăzi a debutat deja la Târgoviște. BABEL FAST 2017 va fi una dintre cele mai mediatizate ediții. 

BABEL FAST 2017

O lună în care echipa Oficial Media a lucrat zilnic la imaginea evenimentului artistic ce avea să vină. O mână de oameni cu suflet, cărora le mulțumesc și, pentru care cea mai mare bucurie este aceea că se fac părtași la creșterea unui fenomen cultural, la evoluția unei manifestări din orașul-capitală valahă. 

BABEL FAST 2017

Am întâlnit zilele trecute, artistul din Australia cu reprezentația Serious Clown- Sasha Krohn Productions, cel care va avea reprezentație astăzi la ora 22.00 la Teatrul Tony Bulandra, iar ieri am avut bucuria să-i întâlnesc pe Irina Niculeescu și John Lewandowski, prieteni ai teatrului târgoviștean și ai orașului, cei care vor avea spectacolul Pasărea de Foc, și care vor deschide Festivalul Babel de la ora 19.00.

Pentru redacția noastră este a treia ediție, consecutiv, la care participăm, o ediție pe care am preluat-o din punct de vedere mediatic de pe data de 4 mai, astfel încât astăzi, la momentul în care vorbim despre prima zi a Festivalului Babel, au fost realizate sute de mii de vizualizări ale materialelor publicistice online, regional, național, unele postări fiind publicate bilingv pentru cetățenii din afara țării.

Sunetul înseamnă mii de culori în mișcare

Felicităm echipa de organizare a festivalului și sperăm ca numele BABEL să fie o referință în artele spectacolului la nivel mondial. Acesta este, de bună seamă, cel mai mare câștig de imagine pentru municipiul Târgoviște.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share