24/01/2021

Băiatul lui Butufei o respectă pe Chindia: „Am început să ne gândim la o echipă de Liga 1”

butufei

Vladimir Butufei joacă la CS Păuleşti şi este fiul celebrului fundaş al Moreniului, Petrică Butufei, fost component al rivalei de-o viaţă a Târgoviştei fotbalistice, Flacăra. Ne-a vorbit frumos despre adversara din Cupă, Chindia Târgovişte, dar recunoaşte că se gândeşte la o calificare miraculoasă într-o fază superioară a Cupei României,  în care ar întâlni o echipă din primul eşalon. E o deplasare scurtă a dâmboviţenilor, însă una care nu va fi lipsită de griji. Păuleştiul are un super golgheter, pe Ciobanu, câţiva jucători cu experienţă, Dumitru, Nae, Florin Pripu, Ionuţ Neagu şi Gheorghe Bărăgan. Susţinută de primărie, echipa are în componenţă fotbalişti cu meserii diverse: un pompier, un angajat la pompă la Petrom, un vânzator de haine la un magazin, unul la Vodafone… altul paznic. Vladimir Butufei ne-a oferit câteva declaraţii interesante în interviul de mai jos.

– Ce şanse aveţi să o eliminaţi pe Chindia?

 – Sunt şanse destul de mici, tinând cont de diferenţa dintre cele două echipe din toate punctele de vedere. Dar ne vom juca şansa, pentru că nu avem nimic de pierdut

– Ce ştiţi despre Chindia?

– Ştim că este o echipă omogenă, cu jucători valoroşi, care stă bine atât tactic cât şi fizic. Nucleul este format din jucătorii cu care ne-am bătut acum 5 ani cu Chimia Brazi pentru promovarea in liga a 2-a.

– Cât de mult vă doriţi o calificare mai departe în Cupa României?

– Normal că ne dorim să ne calificam mai departe, dar este destul de greu, având în vedere că tragerea la sorţi nu ne-a avantajat de data aceasta.

– Sunt şanse să aduceţi o echipa de Liga 1 la Păuleşti?

– Dacă la început a părut doar o glumă, uşor, uşor am început să ne gândim că putem aduce o echipă de Liga 1 la Păuleşti.

– Aveţi un golgheter de clasă, pe Ciobanu. Va marca în poarta Chindiei?
– Să sperăm că Ciobi îşi va face datoria de golgheter şi că va reuşi să înscrie, deşi de data asta va avea adversari mult mai valoroşi decât cei din liga a 4-a.
– Aveţi primă specială pentru acest meci?
– Noi la Păuleşti nu jucăm pe prime, aşadar nici de data aceasta nu cred că se va pune problema de vreo primă.
– Ştii vreun jucător de la Chindia?
– Personal, nu cunosc nici un jucător de la Chindia, deşi am mulţi prieteni în lumea fotbalului în judeţul Damboviţa. Fotbalistic vorbind, ştiu jucători precum Cherchez, Anton, Pătru, Liviu Mihai sau Ene care pot face oricând diferenţa într-un meci.
 – Stadionul vostru e cam mic. Se va umple la meci?
– Cu siguranţă la ora meciului tribuna va fi plină, deoarece este un moment special pentru Păuleşti.
 – Ţi-e teamă de arbitraj?
– Nu am teamă de arbitraj, nu ne gândim la acest aspect. Sper totuşi să nu influenţeze cu nimic rezultatul, iar cel mai bun să câştige.
– Unde ai vrea să joci, dacă ar fi sa pleci de la Păuleşti?
– Visul meu este să joc la echipa mea de suflet şi anume Petrolul Ploieşti.
Răzvan Necşulescu
Distribuie acest articol Oficial Media
Share