17/10/2021

Banatul se revoltă împotriva miticilor

Miticii o iau peste bot de la Banat. Bucureştiul a devenit o non-valoare pentru vestul ţării, şi mai ales pentru Liga Bănăţeană care nu mai acceptă ca Timişoara să fie umilită de miticii din capitală şi îi îndeamnă pe timişeni să fie atenţi la alegerile din această vară pe ce politicieni şi partide  dă cu şampila, fiindcă Banatul are nevoie de patrioţi care să apere regiunea.

„Prin Hotărârea de Guvern privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor de 18,5 % din impoziul pe venit şi a sumelor defalcate din TVA judeţului Timiş i-a fost alocată suma de 2,5 milioane lei. Pentru cei care nu înţeleg de ce ne simţim din nou umiliţi de sistemul centralist, administrat în stil mafiot din capitala ţării, precizăm că, de exemplu, judeţul Teleorman a primit 111 milioane lei. Este suficientă o simplă consultare a statisticilor cu sumele colectate din cele două judeţe la bugetul central pentru a realiza dimensiunile jafului la care suntem supuşi de zeci de ani, de către absolut toate partidele politice care s-au perindat la guvernare. La următoarele alegeri gândiţi-vă bine înainte de a ştampila angajaţi ai structurilor mafiote care au sediul central în capitală”, se arată în protestul patriotic al Ligii Bănăţene.

Protestul Ligii este ca în acest an cei care merg la vot să fie atenţi unde pun ştampila, pentru a nu se mai înroşii ţara, acei “comunişti” pe care i-aţi votat până acum, nu sunt altceva decât, cei care mai târziu vă taie gâturile.

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share