09/08/2020

Bazinul Olimpic: Programul pe 4 și 5 iulie 2018. Atenție, abonați!

La bazinul olimpic programul va fi modificat datorită unei competiții ce va avea loc în zilele de 4 și 5 iulie. În atenția abonaților și a iubitorilor de înot, îi informăm că bazinul va fi închis publicului în zilele sus-menționate, până la ora 13:00. 

Bazinul Olimpic: Programul

După ora 13:00 bazinul va fi deschis cu program normal până la orele 21:30. Începând cu orele 9:00 se vor desfășura întrecerile din cadrul Campionatului de Înot al Ministerului de Interne.

Campionatului de Înot al Ministerului de Interne

Campionatul de înot urmăreşte angrenarea lucrătorilor din Ministerul Afacerilor Interne la practicarea înotului, disciplină sportivă cu o mare influenţă în dezvoltarea calităţilor motrice de bază, în creşterea capacităţii de efort a organismului. Etapa finală se organizează pe 4 și pe 5 iulie, în intervalul orar 9.00 – 13.00, la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, de către Biroul Coordonare Activităţi Sportive din Centrul Cultural al M.A.I., împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dâmboviţa şi, în colaborare, cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Mai multe detalii pe site-ul Complexului Turistic de Natație Târgoviște!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share