03/04/2020

BELGIA, VERVIERS: Atacurile teroriste continua in Europa – Doi morti si un ranit

bruno fahy 0 BELGA2

BELGIA, VERVIERS: Atacurile teroriste continua in Europa – Doi morti si un ranit, toti trei, jihadisti Google Camera!

In cadrul unei operațiuni antiteroriste împotriva grupurilor islamiste efectuate în mai multe locații din Belgia, doi oameni au murit într-un schimb de focuri joi seara în centrul orașului Verviers selenium 다운로드. O alta persoana este rănită.

Acest lucru s-a intamplat datorita monitorizării unor persoane care tocmai se întorsesera din Siria Download Oracle Client 64-bit. Căutările au avut loc in regiunea Bruxelles și în Vilvoorde. Nivelul de alertă a fost ridicat din cauza atacurilor care se pregateau în Belgia LogicPro Windows. Au fost vizate Poliția și Justiția.
Verviers: moarte în timpul unei operațiuni anti-teroriste; atacurile contra politistilor belgieni erau în curs de pregătire

bruno fahy - BELGA
Ca urmare a unei înregistrări dintr-un dosar al Parchetului Federal, un judecator anti-terorism din Bruxelles a dispus o serie de raiduri în raioanele Bruxelles, Verviers și Halle-Vilvoorde, spune procurorul 일러스트 무료.
Oficialul federal, Vanessa Matz, a declarat că acțiunea poliției s-a bazat exclusiv pe interceptări telefonice.

Ancheta avea in urmarire o celula operațională formată din persoanele care au revenit din Siria și au planificat atacuri teroriste majore împotriva poliției, iar acest lucru se dovedea a fi “iminent” în zilele următoare sau următoarele ore Download logitech gHub. Atacul nu viza neapărat doar regiunea Bruxelles.

În timpul căutării într-un apartament în Verviers, suspecții au deschis focul asupra poliției cu pistoale şi muniţie de război 수위소설. Atacul a avut loc în jurul orei 17:45. A durat “mai multe minute”, a spus procurorul. Suspecții au deschis focul asupra fortelor de interventie ale poliției Download wallpapers. Chiar și răniți, căzuţi la pământ, teroristii au continuat sa traga “la foc automat”.

In interventie, niciun civil sau ofițer nu a fost rănit autocad 2010. Doi teroriști au fost uciși și un al treilea a fost arestat. Potrivit primarului Marc Elsen, persoanele nu se aflau in atentia poliției locale Choir sheet music. Primarul a anunțat un grad de supraveghere crescut in acest oraș, pentru zilele următoare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments