23/09/2021

Blaga: Mare atenţie cum alegem oamenii în viitorul guvern, să nu poată fi atacaţi pe corupţie

10968222_10204931910750336_826816577_nCo-preşedintele PNL Vasile Blaga a avertizat, astazi in cadrul Consiliului Naţional al PNL, ca partidul trebuie să aibă grijă în privinţa desemnării oamenilor în viitorul guvern, arătând că aceştia nu trebuie să-şi facă calificarea la locul de muncă şi să nu poată fi atacaţi pe corupţie.

Blaga: Mare atenţie cum alegem oamenii în viitorul guvern, să nu poată fi atacaţi pe corupţie.

Blaga a spus, la Consiliul Naţional al PNL, că este nevoie de un program de guvernare al PNL care să fie în accord cu proiectul politic România lucrului bine făcut şi a atenţionat în privinţa oamenilor care vor fi desemnaţi în viitorul guvern.

Mă bucur foarte mult ca se munceşte bine pe Programul de guvernare şi termenul de 28 februarie va fi respectat şi fiecare organizaţie veţi avea proiectul de guvernare pe care îl veţi putea amenda. După ce lucrurile acestea vor fi făcute, la un moment dat va trebui îmbrăcat de oameni. De pe acuma vă spun un lucru: Dacă nu vom avea grijă ca el să fie susţinut de acei oameni care să nu facă calificarea la locul de muncă, să stăpânească zonele pe care urmează să le administreze, care să nu poată fi atacat pe corupţie. Sigur, dacă ai fost o zi în politică, sigur mai ai câte o pată, dar să înţelegem ceva, că dacă aceşti oameni nu vor fi ei în slujba României şi nu România în slujba lor, înseamnă că nu am învăţat nimic.”, a afirmat Blaga.10723514_10204931757626508_1785772534_n

El a spus că PNL trebuie să scoată cât mai repede PSD de la guvernare deoarece Victor Ponta, după 6 luni în care a fost “pisicuţ”, acum repetă toate relele pe care le-a făcut până acum.

“De aceea, mare atenţie cum ne desemnăm oamenii, pentru că trebuie cât mai repede să scoatem PSD de la guvernare. Uitaţi-vă la Victor Ponta. Şase săptămâni a stat, cum spunea cineva, ca un pisicuţ. În câteva dintre materialele pe care le citeam astăzi, vedeam cum o parte din banii din bugetul de stat se duc pe fondurile de reechilibrare. Unde ajung cei mai mulţi bani? În judeţul lui Dragnea. Repetă toată relele pe care le-au făcut până acum, repetă”, a mai spus Blaga.

De asemenea atat Ludovic Orban cat si Catalin Predoiu, viitorul premier, si-au manifestat nemultumirea fata de Victor Ponta.

Ludovic Orban: „Ponta este un bolovan de gatul tarii!”

Catalin Predoiu: „Ponta este un obstacol.”

El a mai spus că în această sesiune parlamentară trebuie finalizate codurile electorale, finanţarea partidelor şi legea partidelor politice deoarece numai aşa PNL va fi cel mai mare partid din România şi va rămâne în inimile oamenilor.

Evident va trebui să finalizăm în această sesiune codurile electorale , toate legile pentru de alegeri, finanţarea partidelor, toate aceste lucruri trebuie rezolvate pentru că numai astflel vom rămâne în inimile oamenilor şi numai astfel vom rămâne cel mai mare partid din România şi pentru acest lucru trebuie să dăm jos Guvernul Ponta”, a mai arătat Blaga.

Co-preşedintele Blaga a mai arătat că PNL are astăzi 45% şi sarcina noului PNL este să vină la guvernare.

Astăzi partidul are 45%, asta înseamnă că trebuie să venim repede la guvernare. Acesta este sarcina noului PNL. Am încredere că am trecut peste toate orgoliile şi am reuşit să aducem partidul în situaţia de a fi înscris în registrul partidelor politice şi fiecare dintre dumneavoastră să faceţi acest lucru şi în etapa următoare, veţi pune pe picioare cea mai puternică structură pe care a avut-o dreapta în România. Numai mâine nu-i poimâine, alegerile bat la uşă”, a conchis Blaga.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share