24/09/2020

BOOKFEST LA A IX-A EDIȚIE

Ne apropiem de mijlocul acestei luni dar și de o nouă ediție Bookfest. Și în acest an, Centrul Regional de Afaceri (Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22), va găzdui în perioada 12 – 15 martie, cea de-a IX-a ediție a Salonului de carte ce va reuni scriitori din întreaga țară, printer care vom enumera câțiva dintre ei: Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Radu Paraschivescu, Cristian Presură, Tatiana Niculescu, Vlad Zografi, Mircea Mihăieș, Radu Pavel Gheo, Wilhelm Tauwinkl, Claudiu T. Arieșan, Marcel Tolcea, Viorel Marineasa, Daniel Vighi, Cristian Pătrăşconiu, Robert Șerban, dar și mulți alții.
Salonul Bookfest, îi va întâmpina pe iubitorii de carte timișoreni vor cu peste 40.000 de volume (majoritatea aflate la reducere față de prețul din librării), cărți pentru copii, auxiliare educaționale, dar și o variată gamă de titluri pentru toate interesele și toate buzunarele.

Amintim  doar câțiva dintre cei peste 40 de expozanți,  cele mai importante edituri din România — Art, Cartea Românească Educațional, Corint, Didactica Publishing House, Fischer International, Herald, Humanitas, Linghea, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Paralela 45, Polirom, Polydis, RAO, Trei, Editura Universității de Vest din Timișoara — distribuitori de carte precum Astro, Okian și librăria „La Două Bufnițe” din Timișoara. Vor mai fi prezenți și distribuitori de muzică (Byton),de jocuri interactive pentru copii precum Happy Color și Ludicus Games.
Pentru a destined puțin atmosfera, organizatorii l-au învitat pe muzicianul  Ducu Bertzi . Vor avea loc de asemenea prezentări și lansări de carte, se vor date autografe, se vor lansa nu mai puțin de 30 de de volume.

Intrarea la salon este liberă, iar programul este: între orele 10:00 și 20:00.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share